Snygga fasighetsboxar från Boxit Design

[fusion_text]2016-09-22 Stockholm

boxit-design-richard-shandl

Vi är glada över att kunna berätta att vi funnit en ny samarbetspartner i Boxit Design.

I och med samarbetet har Stockholms Inbrottsskydd nu ännu bättre möjligheter att erbjuda snygga fastighetsboxar och på så vis få till bästa möjliga helhetslösning i vackra trapphus.

Företaget Boxit Design grundades år 2009 efter en designtävling initierad av Forum för fastighetsboxar.

Företaget tillverkar formgivna fastighetsboxar, internpostfack och kontorsinredning. Formgivningen syftar till att höja det estetiska värdet i rummet.

Boxarna från Boxit Design är av hög kvalité och svensktillverkade.

Företaget uppger att de jobbar aktivt för en bättre miljö, med allt från transporter till återvinning. Fastighetsboxarna är också godkända av Sunda Hus.

En viktig del av företagets filosofi är att de som tillverkar deras produkter har en god arbetsmiljö med trygga och schyssta arbetsvillkor. Boxit Design har sin tillverkning i Småland straxt utanför Nybro.

En fredag i september kom försäljningschefen på Boxit Design, Richard Schandl, till Stockholms Inbrottsskydd för att installera fastighetsboxen JONSSON (se bild) och prata formgivning en stund.

Välkomna till oss på Tomtebogatan 20 för att få en demonstration av fastighetsboxar från Boxit Design och höra om fördelarna med att välja snygg design med en hög kvalité till er entré.

 

Mer information om företagets produkter finns på deras hemsida

Boxit Design hemsida: http://www.boxitdesign.se/

 

Produktblad: http://np.netpublicator.com/netpublication/n29131486

Telefon: Tel: (+46) 8-22 44 50
E-post: kontakt@boxitdesign.se[/fusion_text][title size=”5″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”#0568bf” class=”” id=””]Snygga fastighetsboxar[/title][imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/Boxit-Design-vägg-199×300.jpg” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe][fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ enable_mobile=”no” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][/fullwidth]

Låskåpa

Låskåpa på säkerhetsdörr

[fusion_text]

Inbrott som sker via brevinkastet blir allt vanligare bland bostadsinbrotten.
Det normala förfarandet är att först dyrka upp tillhållarlåset och sedan gå in med en så kallad slunga genom brevinkastet.

Det finns även exempel på att inbrottstjuven går in på natten i bostäder för att länsa hallen på värdesaker.

Man kan skydda sig mot detta på flera olika sätt:
Det vanligaste sättet att man installerar en låskåpa över vredet.

Låskåpa

Låskåpa

Stockholms inbrottsskydd rekommenderar inte att man installerar kåpor över vredet.

Anledingen är att många kåpor är av väldigt dålig kvalitet – vanligaste är att svetsen lossnar (se bildexempel nedan)

Dörrkapa

Trasig låskåpa

En annan anledning är brandfaran: Om kåpan kärvar eller är svår att öppna så kan den bli en dödsfälla istället för ett skydd.

Det absolut bästa skyddet för att undvika ”slungning” är att installera en säkerhetsdörr utan brevinkast.

Säkerhetsdörr utan brevinkast

Säkerhetsdörr utan brevinkast

Fördelen med säkerhetsdörr utan brevinkast är inte bara att inbrottsskyddet ökar, du får även ett bättre skydd mot brand och en bättre ljudisolering.

Om man ändå måste ha brevinkast på dörren, så finns det bättre sätt att skydda sig på än att sätta in en låskåpa över vredet.

Ett av sätten är att Installera en Postgate på insidan (Se bild).

Postgate

Postgate skydd mot insyn och ”slungning”

Om man har hund hemma som gillar att öppna eller tugga på brev så är Postgaten ett bra sätt att skydda posten eftersom det går att lagra posten i enheten.

Ett annat bra sätt att skydda sig är att välja Assa 2500 på säkerhetsdörren (se bild).

Cylinder-insida-ASSA-2500

Låskistan Assa 2500 med cylinder som är manipuleringsskyddad

Med detta lås kan man spärra vredet på insidan när man går hemifrån. Det gör man genom att trycka ned knappen på låshusets sida innan man stänger och låser dörren.

Då spärras vredet på insidan och det går endast att öppna med nyckel.

 

 

[/fusion_text][imageframe lightbox=”yes” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/vredkapa-e1453115262593.png” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe]

Julkrans säkerhetsdörr

Julkransen på säkerhetsdörren

[fusion_text]En alltid lika aktuell fråga innan julen är:

”Hur får vi fast vår fina julkrans på säkerhetsdörren utan att förstöra den vackra träytan med spikhål?”

Här kommer husmorstipset igen från Stockholms Inbrottsskydd. Säkerhetsdörren som ni har är miljöanpassad, dess yta är i betsad ek och man vill ogärna spika eller skruva på den. Dessutom kommer man att stöta på stålplåten om man spikar eller skruvar för djupt (stålplåten sitter bakom träytan på båda sidorna av säkerhetsdörren). Gör då som jag själv gjort i helgen hemma i Vasastaden (se bild nedan).

Ta ett sidenband med bra längd så att det räcker att hänga ned en bit på säkerhetsdörren, bind upp kransen med sidenbandet och låt bandet gå upp på varsin sida upp på dörrens ovansida, där fäster ni de båda ändarna av sidenbandet med häftstift. Klart!

Julstämningen ut mot trapphuset är nu räddad för det här året![/fusion_text][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”yes” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/Julkrans-sakerhetsdorr.jpg” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Julkrans på säkerhetsdörr[/imageframe][/one_full]

Säkerhetsdörr-klass-4-special-insida

Exklusiva Säkerhetsdörrar

[fusion_text]

Fler Exklusiva Säkerhetsdörrar klass 4 är levererade till Östermalm.

Snygga, exklusiva, speglade säkerhetsdörrar är levererade och installerade till Bostadsrättsföreningen Laxöringen 15.

Bostadsrättsföreningen som ligger centralt på Östermalm har fått en rejäl ansiktslyftning. Trapphusrenoveringen av den anrika fastighetenen från 1800-talet i hörnet Sibyllegatan/ Nybrogatan som ligger mitt i hjärtat av Östermalm, har varit planerad sedan länge. Styrelsen ville att trapphuset skulle rustas upp med måleri, elarbeta, belysning och säkerhetsdörrar.

Gamla fula laminatdörrar från 90-talet skulle bytas ut till toppmoderna snygga och säkra dörrar i högsta säkerhetsklassen klass 4. En av de boende – Annika Stiernstedt fick i uppdrag av styrelsen att skissa på förslag på allt som rörde trapphusrenoveringen. En grundlig undersökning om vilka säkerhetsdörrar på marknaden som var absolut bästa gjordes. Och när bara det bästa är gott nog, så känner vi oss på stockholms inbrottsskydd trygga med att valet faller på Torterolo & RE – de exklusiva säkerhetsdörrarna som tillverkas i norra Italien

Många av Torterolo & RE säkerhetsdörr är installerade grannfastigheterna på Östermalm så referensobjekt och nöjda kunder finns det gott om.

”Otroligt vilken förvandling! Innan så hade vi våra gamla fula dörrar i brunt plastlaminat, hemska, fula helt opassande i husets miljö, de kändes inte alls lika säkra och trygga som våra nya fina dörrar. Nu är det både vackert tryggt, man känner knappt igen sig i trapphuset. Besökare som inte sett renoveringen och de nya säkerhetsdörrarna innan tror att de kommit fel” säger en av de boende.[/fusion_text][title size=”3″ content_align=”left” style_type=”none” sep_color=”” class=”” id=””]Före dörrbytet:[/title][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”yes” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/Innan-dörrbytet-brf-laxöringen-681×1024.jpg” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Innan dörrbytet brf laxöringen[/imageframe][/one_full][title size=”3″ content_align=”left” style_type=”none” sep_color=”” class=”” id=””]Efter dörrbytet:[/title][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”yes” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/Efter-dörrbytet-brf-laxöringen-säkerhetsdörr-klass-4-1024×660.jpg” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Efter dörrbytet brf laxöringen säkerhetsdörr klass 4[/imageframe][/one_full][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”yes” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/Säkerhetsdörr-klass-4-special-insida-660×1024.jpg” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Efter dörrbytet brf laxöringen säkerhetsdörr klass 4[/imageframe][/one_full][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”yes” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/Säkerhetsdörr-klass-4-närbild-1-1024×660.jpg” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Säkerhetsdörr-klass-4-närbild-1[/imageframe][/one_full][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”yes” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/Säkerhetsdörr-brf-laxöringen-närbild-1024×660.jpg” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Säkerhetsdörr-brf-laxöringen-närbild[/imageframe][/one_full]

Tidstypisk säkerhetsdörr - Skeppargatan

Exklusiv Säkerhetsdörr klass 4 levererad till Östermalm

[fusion_text]

Säkerhetsdörrar till Skeppargatan på Östermalm

Exklusiv pardörr har i dagarna levererats till Skeppargatan på Östermalm. Familjen efterfrågade en tidstypisk säkerhetsdörr som var inbrottssäker, ljudreducerande och vacker. Familjen ville att säkerhetsdörren skulle placeras på insidan av lägenhet och ersätta den gamla gallergrinden som inte passade in i lägenheten.

Familjens val blev Torterolo & RE. Pardörren är av typen TR342 säkerhetsklass 4 EN 1627. Detta innebär att Säkerhetsdörren är utrustad med Motturas absolut bästa lås integrerad inne i dörrbladet, Säkerhetcylinder TR – och servicecylinder samt borrskydd för säkerhetscylindern.

”Den nya säkerhetsdörren är över förväntan. Vi är så glada och nöjda med säkerhetsdörren. Tidigare satt en ful gallergrind på insidan som inte alls passade in, nu har vi istället där en vacker pardörr och det är precis knäpptyst från trapphuset” – Säger en av familjemedlemmarna.[/fusion_text][one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/Säkerhetsdörr-med-gallergrind-681×1024.jpg” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Säkerhetsdörr med gallergrind[/imageframe][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”yes” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/Tidstypisk-säkerhetsdörr-Skeppargatan-681×1024.jpg” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Tidstypisk säkerhetsdörr - Skeppargatan[/imageframe][/one_half][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”yes” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/Säkerhetsdörr-Skeppargatan-Östermalm-1024×681.jpg” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Säkerhetsdörr-Skeppargatan-Östermalm[/imageframe][/one_full]

Säkerhetsdörr klass Brf Kastanjen 49

Installerade säkerhetsdörrar hos Brf Kastanjen

[fusion_text]

Nya säkerhetsdörrar monterade hos Brf Kastanjen 49

Nu har bostadsrättsföreningen i Vasastan fått sina säkerhetsdörrar installerade. Den högsta säkerhetsklassen efterfrågades av dörrgruppen som skulle upphandla säkerhetsdörrar till föreningen.

Innan valet av leverantör presenterade vi offert och tidigare referenser. Dörrgruppen besökte också vår dörrutställning på Tomtebogatan 20. Dörrgruppen från bostadsrättsföreningen Kastanjen valde säkerhetsdörren Torterolo & RE klass 4 EN 1627 (högsta säkerhetsklassen) .

Installationen av dörrarna gick bra. Säkerhetsdörrarna har en ytterpanel i korsfanerad mahogny och massiva mahognyfoder.

En halv trappa upp i trapphuset installerades också en fastighetsbox med 27 st inkast. Enheten är beklädd med platsbetsad ek och har en integrerad diodbelysning.

”Vi är mycket nöjda med resultatet och tycker att säkerhetsdörrarna är jättefina”, säger dörrgruppen.[/fusion_text][one_third last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”yes” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/Monterad-säkerhetsdörr-Brf-Kastanjen-49-199×300.png” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Monterad säkerhetsdörr Brf Kastanjen 49[/imageframe][/one_third][one_third last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”yes” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/Installerad-säkerhetsdörr-Brf-Kastanjen-49-199×300.png” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Installerad säkerhetsdörr Brf Kastanjen 49[/imageframe][/one_third][one_third last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”yes” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/Säkerhetsdörr-klass-Brf-Kastanjen-49-155×300.png” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Säkerhetsdörr klass Brf Kastanjen 49[/imageframe][/one_third][one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”yes” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/Säkerhetsdörr-Brf-Kastanjen-49-300×200.png” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Säkerhetsdörr Brf Kastanjen 49[/imageframe][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”yes” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/Fastighetsbox-Brf-Kastanjen-49-300×217.png” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Fastighetsbox Brf Kastanjen 49[/imageframe][/one_half]

Låssystem säkerhetsdörr Skeppargatan

Säkerhetsdörr från Torterolo & RE installerad på Skeppargatan

[fusion_text]Den exklusiva säkerhetsdörren från Torterolo & RE var det självklara valet för familjen på Skeppargatan i Stockholm när de skulle välja säkerhetsdörr. Familjen besökte vår dörrutställning på Tomtebogatan 20 i Vasastan för att se säkerhetsdörrarna på plats innan de bestämde sig och valet föll på den säkerhetsdörren Torterolo & RE klass 4 den högsta säkerhetsklassen.

– När vi ändå skulle investera i en ny dörr ville vi ha den bästa säkerhetsdörren på marknaden.  Och säkerhetsdörren från Torterolo & RE  är verkligen en klass för sig om man jämför med andra ”billigare” alternativ. Nu känns det tryggt att åka på semester när säkerhetsdörren är installerad och snyggt blev det också, säger en mycket nöjd familjemedlem.

Säkerhetsdörren är utrustad med brevinkast, trådbunden ringklocka och två cylindrar, en säkerhetscylinder och en servicecylinder. Dörrbladsytan är i exklusiv mörkröd laserad ekfaner (Rovere Tinto) på både in samt utsida.[/fusion_text][one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”yes” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/lassystem-sakerhetsdorr-skeppargatan.jpg” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Låssystem säkerhetsdörr Skeppargatan[/imageframe][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”yes” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/sakerhetsdorr-torterolo-re-skeppargatan.jpg” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Säkerhetsdörr Torterolo & Re Skeppargatan[/imageframe][/one_half]

Säkerhetsdörr Brf Rörstrand

Nya säkerhetsdörrar i Brf Rörstrand, Vasastan

[title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” class=”” id=””]Ännu en leverans av säkerhetsdörrar i Vasastan[/title][fusion_text]Vecka 22 har 15 av medlemmarna i Brf Rörstrand i Vasastan fått sina säkerhetsdörrar installerade. Säkerhetsdörren är miljöanpassad till husets byggnadsår 1927 – i betsad kantlistad ek, mässingsbeslag och ett miljöanpassat brevinkast i mässing. Louise Sköld som till vardags arbetar som inredare säger:

”Jag är supernöjd, det har blivit knäpptyst från trapphuset och jag tycker att dörren är fantastiskt vacker och smälter in riktigt bra in i trapphuset”[/fusion_text][one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”yes” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/sakerhetsdorr-brf-rorstrand.jpg” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Säkerhetsdörr Brf Rörstrand, Vasastan[/imageframe][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”yes” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/sakerhetsdorr-i-betsad-kantlistad-ek-683×1024.jpg” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Säkerhetsdörr i betsad kantlistad Ek[/imageframe][/one_half]

Ådringsmålad Säkerhetsdörr Vasastan

Ådringsmålade säkerhetsdörrar till Brf Smältan i Vasastan

[title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” class=”” id=””]Imponerande yrkesskicklighet av Kenneth & Sören[/title][fusion_text]Vecka 21 levererade Stockholms Inbrottsskydd ådringsmålade säkerhetsdörrar till Brf Smältan i Vasastan. Speglingen på dörrbladen och foder är kopierade efter originaldörren och vår dekorationsmålare Kenneth & Sören fortsätter att imponera med sin yrkesskicklighet.[/fusion_text][one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”yes” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/adringsmalad-sakerhetsdorr-vasastan-halvbild.jpg” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Ådringsmålad Säkerhetsdörr Vasastan[/imageframe][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”yes” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/adringsmalad-sakerhetsdorr-vasastan.jpg” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Ådringsmålad Säkerhetsdörr Vasastan[/imageframe][/one_half]

Stockholmsinbrottsskydd.se på Desktop

Vår nya webbplats lanseras idag

[fusion_text]Idag är det premiär för nya Stockholmsinbrottsskydd.se. Här finns information om våra säkerhetsdörrar, fastighetsboxar och nyheter om pågående projekt. Vår nya webbplats är också ”responsiv”, vilket innebär att du som besöker oss via din mobiltelefon eller surfplatta får det lätt att navigera bland sidorna utan att för den skull missa viktig information.

Vårt syfte med den nya webbplatsen är att lyfta fram den exklusivitet som vi och våra produkter står för. Självklart ska den också vara snygg och inspirerande för dig som besöker den. Välkommen in![/fusion_text][one_third last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”yes” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/stockholms-inbrottsskydd-se-mobile.jpg” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Stockholmsinbrottsskydd.se i mobilen[/imageframe][/one_third][two_third last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”yes” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/stockholms-inbrottsskydd-se-tablet.jpg” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Stockholmsinbrottsskydd.se på tablet[/imageframe][/two_third]