Kostnadsfri rådgivning eller offert? Ring oss idag på 08-514 000 45

Vi erbjuder installation av DINBOX robusta post- och fastighetsboxar i högsta kvalitet. Du kan välja mellan många utföranden och ett stort sortiment tillbehör. Samtliga är godkända enligt EU-norm SS-EN13724. Givetvis följer de även Postens rekommendationer. Alla DINBOX boxar kan skräddarsys till miljön i trapphuset.

Varför postbox?

Posten önskar sluta dela ut post till traditionella brevlådor i flerfamiljshushåll och lobbar för att alla ska vara tvungna att installera fastighetsboxar framöver. Då kan du välja mellan postboxar i trapphuset eller hämtning av posten på ett utlämningsställe, typ lokalt postkontor. Mer information finns på länken www.pts.se.

Varför just DINBOX?

Bolaget har utvecklat säkra och snygga system anpassat till just er. Idag är DINBOX marknadsledande i Sverige och tillverkar över en 60-70 000 boxar om året. Systemet är både gediget och användarvänligt. Dessutom går enskilda komponenter enkelt att byta ut vid exempelvis vandalism och klotter.

Välkommen till oss i Birkastan

Tomtebogatan 20
113 38 Stockholm
Telefon: 08-514 000 45
E-post: info@stockholmsinbrottsskydd.se

Offertförfrågan

Ring oss på telefon 08-514 000 45 eller skicka e-post på info@stockholmsinbrottsskydd.se med din förfrågan. Vi återkommer snarast.