Kostnadsfri rådgivning eller offert? Ring oss idag på 08-514 000 45

Säkerhetsdörrar är tamburdörrar med ett högre krav på inbrottsskydd, brandskydd samt bullerskydd än en vanlig oklassad tamburdörr. En säkerhetsdörr kan även ge en mängd andra fördelar, bl.a. att matos och spring i trappen inte upplevs som ett problem på samma sätt som tidigare och hus med markradon har visat ett lägre radonvärde i lägenheten efter installationen av säkerhetsdörr.

Stockholms Inbrottsskydd har utfört tusentals genomgående framgångsrika installationer av säkerhetsdörrar i Stockholm och övriga Sverige. En säkerhetsdörr från Stockholms Inbrottsskydd är alltid Europaklassad i klass 3 och RC 3 certifierad och för er som letar det absolut bästa erbjuder vi även exklusiva klass 4 säkerhetsdörrar från Torterolo & RE. Våra montörer är licensierade, har genomgått montageutbildning, är försäkrade och bär alltid ID06. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning, kontakta oss eller besök oss i Birkastan för mer information.

Stålkärna och äkta träkänsla

Våra säkerhetsdörrar har en äkta träfanerat yta och stommen har en kärna av stål samt trä vilket gör dörrbladet blir både starkare och stabilare än en traditionell plåtdörr.

Våra leverantörer av säkerhetsdörrar

Torterolo & RE

Torterolo & RE säkerhetsdörrar

En av Europas ledande tillverkare av säkerhetsdörrar klass 4

Swedoor

Swedoor säkerhetsdörrar

Swedoor/Jeld-Wen – en av världens största leverantörer av säkerhetsdörrar

Säkerhetsdörrar med anpassat utseende efter husets tidsepok

För oss är det viktigt att kunna leverera snygga tidsanpassade säkerhetsdörrar med hög kvalitet som passar in i din trapphusmiljö. Vi ser i dag allt för ofta trapphus där man inte tagit hänsyn till husets ålder eller karaktär. Detta är synd eftersom ett vackert trapphus både höjer värdet på bostaden och trivselkänslan i hela huset. Oavsett om du bor i ett 20-tals hus eller funkis så kan ni lita på att vi återskapar tidsandan ut mot trapphuset. Våra dekormålare med mer än 20 års erfarenhet behärskar tekniker så som ådringsmålning och marmorering. Våra skickliga snickare mallar och tillverkar lister utifrån originalen för att sedan montera det på säkerhetsdörren. Detta gör att en helt ny och modern säkerhetsdörr kan se ut som originaldörren då huset byggdes exempelvis återskapandet av en kantlistad ekdörr från 1927.

Kraftfulla lås från Mottura & ASSA

Som standard förser vi våra säkerhetsdörrar med låset Mottura i högsta säkerhetsklassen samt Assas hakregellås C510 respektive C2500 (C2500 med ”hemma bekväm/borta säker” funktion). Till detta levereras alltid spärrade låssystem där tryggheten är att ingen obehörig kan kopiera nycklar.

Välkommen till oss i Birkastan

Tomtebogatan 20
113 38 Stockholm
Telefon: 08-514 000 45
E-post: info@stockholmsinbrottsskydd.se

Offertförfrågan

Ring oss på telefon 08-514 000 45 eller skicka e-post på info@stockholmsinbrottsskydd.se med din förfrågan. Vi återkommer snarast.