Snygga fasighetsboxar från Boxit Design

[fusion_text]2016-09-22 Stockholm

boxit-design-richard-shandl

Vi är glada över att kunna berätta att vi funnit en ny samarbetspartner i Boxit Design.

I och med samarbetet har Stockholms Inbrottsskydd nu ännu bättre möjligheter att erbjuda snygga fastighetsboxar och på så vis få till bästa möjliga helhetslösning i vackra trapphus.

Företaget Boxit Design grundades år 2009 efter en designtävling initierad av Forum för fastighetsboxar.

Företaget tillverkar formgivna fastighetsboxar, internpostfack och kontorsinredning. Formgivningen syftar till att höja det estetiska värdet i rummet.

Boxarna från Boxit Design är av hög kvalité och svensktillverkade.

Företaget uppger att de jobbar aktivt för en bättre miljö, med allt från transporter till återvinning. Fastighetsboxarna är också godkända av Sunda Hus.

En viktig del av företagets filosofi är att de som tillverkar deras produkter har en god arbetsmiljö med trygga och schyssta arbetsvillkor. Boxit Design har sin tillverkning i Småland straxt utanför Nybro.

En fredag i september kom försäljningschefen på Boxit Design, Richard Schandl, till Stockholms Inbrottsskydd för att installera fastighetsboxen JONSSON (se bild) och prata formgivning en stund.

Välkomna till oss på Tomtebogatan 20 för att få en demonstration av fastighetsboxar från Boxit Design och höra om fördelarna med att välja snygg design med en hög kvalité till er entré.

 

Mer information om företagets produkter finns på deras hemsida

Boxit Design hemsida: http://www.boxitdesign.se/

 

Produktblad: http://np.netpublicator.com/netpublication/n29131486

Telefon: Tel: (+46) 8-22 44 50
E-post: kontakt@boxitdesign.se[/fusion_text][title size=”5″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”#0568bf” class=”” id=””]Snygga fastighetsboxar[/title][imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”http://www.stockholmsinbrottsskydd.se/wp-content/uploads/Boxit-Design-vägg-199×300.jpg” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe][fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ enable_mobile=”no” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][/fullwidth]